Antena 3 CNN Actualitate Inedit Știa că o să moară și i-a lăsat fiicei ei un mesaj. După 15 ani, au deschis o carte. „Nu am putut să suport așa ceva!”

Știa că o să moară și i-a lăsat fiicei ei un mesaj. După 15 ani, au deschis o carte. „Nu am putut să suport așa ceva!”

Știa că o să moară și i-a lăsat fiicei ei un mesaj. După 15 ani, au deschis o carte. „Nu am putut să suport așa ceva!”
Sursa foto: Foto: Pixabay
05 Sep 2016   •   12:01

Știa că o să moară și a vrut să-i lase un mesaj fiicei ei. Un mesaj care să o călăuzească pe copilă de-a lungul vieții și să-i dea putere să lupte cu toate greutățile.

Așa că femeia a redactat o scrisoare, pe care a ascuns-o, alături de o poză în care apărea cu fiica ei, într-o carte. Însă cartea și mesajul nu au ajuns niociodată la fiica femeii. 

După 15 ani de la moartea ei, cartea și mesajul au fost descoperite întâmplător, de proprietarul unei librării care vindea cărți la mâna a doua. Se afla într-o grămadă veche de cărți pe care omul urma să le scoată la vânzare.

Gordon Draper încearcă acum să găsească fata căreia mesajul îi era adresat.

În scrisoare, femeia i se adresează fiicei ei cu apelativul „comoara mea mică”. ”Am probleme grave cu inima, am făcut și o operație ca să mă repar, dar nu a funcționat. Voi fi întotdeauna în cer și te voi veghea. Când vei vedea o stea strălucitoare pe cer, să știi că că sunt eu și că te veghez”, spunea femeia în mesajul adresat fiicei ei”.

Proprietarul librăriei s-a declarat impresionat de descoperirea pe care a făcut-o. ”Pur și simplu m-a emoționat. Mi-a fost greu să o citesc până la capăt. Pur și simplu nu am putut să suport așa ceva!”, a spus omul.

Puteți citi întreaga scrisoare mai jos:

 

 

×
Subiecte în articol: scrisoare deces fiica
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close