x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Mama sa fusese ucisă de un vecin. În timp ce îi aranja lucrurile femeii, tânăra a dat peste ceva în garderobă. A izbucnit imediat în lacrimi

de 13 Dec 2017   •   16:36
Mama sa fusese ucisă de un vecin. În timp ce îi aranja lucrurile femeii, tânăra a dat peste ceva în garderobă. A izbucnit imediat în lacrimi 16
Foto: Facebook/Rachael Tyquin

Mama sa a fost ucisă de un vecin, în timp ce își plimba câinele pe stradă, iar acest lucru a fost ca o adevărată lovitură pentru Elly Tyquin.

Femeia de 44 de ani urma să se căsătorească, în timp ce agresorul său avea probleme psihice. După crimă, bărbatul a fost internat într-un spital psihiatric, de unde tânăra speră că nu va mai ieși vreodată.

Cu toate acestea, într-o zi, când îi aranja lucrurile mamei sale, tânăra a găsit în dulap un pachet pe care era trecut numele său. Când l-a deschis a izbucnit în lacrimi. Mama sa îi cumpărase cadou pentru aniversare.

„Am pierdut o parte din mine cu moartea mamei. Era o femeie puternică, iubitoare și am fost mândră să o numesc mama mea. Cadoul de ziua mea, pe jumătate terminat, era ascuns în dulapul său. Conținea printre altele o cutie muzicală pe care scria: „La mulți ani, pentru 21 de ani, frumoasă fată. Cu dragoste, mama”. Să găsesc acest dar m-a terminat. Cântecul care se aude acolo, nu l-am putut asculta luni întregi”, a povestit tânăra, potrivit Mirror.

 

sati