”Mâna lui Dumnezeu”, un fenomen ieşit din comun - FOTO

02 Feb 2016   •   10:38
”Mâna lui Dumnezeu”, un fenomen ieşit din comun - FOTO Foto: Pixabay

Un fenomen meteo cu adevărat neobişnuit a declanşat vii dezbateri pe internet. Imaginile cu un nor care apare sub forma unui pumn imens cuprins de flăcări au devenit virale, mulţi fiind cei care au asociat momentul cu un… semnal de la Dumnezeu.

Blogger-ul portughez Rogerio Pacheco face furori pe internet cu imaginile surprinse săptămâna trecută deasupra Insulei Madeira. Fotografiile prezintă un fenomen meteo ieşit din comun – un nor cu o formă neobişnuită, ce pare a fi un pumn imens cuprins de flăcări. La scurt timp după ce au fost postate pe reţelele de socializare, imaginile au devenit virale, suscitând interesul pasionaţilor de fenomene paranormale.

Potrivit GadgetReport.ro, internauţii au speculat că norul ar fi, de fapt, „Mâna lui Dumnezeu”, un pumn în flăcări sau chiar o cometă. Adepţii teoriilor apocaliptice susţin că avem de-a face cu un nou avertisment divin că lumea se îndreaptă spre dezastru. Vedeţi imaginile şi aflaţi detalii despre norii sub formă de navetă spaţială din Africa de Sud de pe GadgetReport.ro

Parteneri
x close