Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum arată mâncarea pe care o comanzi acum și o primești peste 30 de ani

Cum arată mâncarea pe care o comanzi acum și o primești peste 30 de ani

Un preparat din Japonia este atât de dorit încât lista de așteptare pentru primirea acestuia după comandă se ridică la 30 de ani.

Cum arată mâncarea pe care o comanzi acum și o primești peste 30 de ani
Sursa foto: Gettyimages | Manuel Velasquez / Stringer
de Ioana Mircea    |    15 Noi 2022   •   22:25

Persoanele care doresc să savureze chifteluțe de la măcelăria Asahiya le vor primi abia peste 30 de ani. Nici măcar nu sunt proaspete, clienții le vor primi congelate.

Cu o veche tradiție în ceea ce privește comercializarea cărnii, Asahiya, fondată în anul 1926, a vândut produse, inclusiv carnea de vită Kobe, timp de zeci de ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Crochetele de vită au fost adăugate pe lista de produse după cel de-al Doilea Război Mondial, însă au devenit faimoase abia în anul 2000, în mediul online.

„Crochete extreme” sunt unul dintre cele patru tipuri de crochete de vită Kobe disponibile la Asahiya. Prețul unei astfel de crochete este de 1,8 euro/bucată.

Cei care sunt nerăbdători pot comanda crochetele de vită Premier Kobe, la care lista de așteptare e de 4 ani.

„Am făcut crochete gustoase și la prețuri accesibile, ca o strategie pentru a-i face pe clienți să se bucure de crochete și apoi, poate, să cumpere carnea noastră de vită Kobe”, explică Shigeru Nitta, cel care deține afacerea în acest moment.

Acesta susține că nu vrea să angajeze oameni și să facă mai multe crochete, pentru că le vinde la un preț mult mai mic decât al cărnii și nu vrea să piardă și mai mulți bani, potrivit CNN.

×
Subiecte în articol: japonia
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close