Antena 3 CNN Actualitate Inedit Maria Dragomiroiu, mărturisire șocantă. Ce s-a descoperit când a fost dezgropată Ileana Sărăroiu

Maria Dragomiroiu, mărturisire șocantă. Ce s-a descoperit când a fost dezgropată Ileana Sărăroiu

Maria Dragomiroiu, mărturisire șocantă. Ce s-a descoperit când a fost dezgropată Ileana Sărăroiu
Sursa foto: sursa foto: Jurnalul
12 Noi 2017   •   19:19

Maria Dragomiroiu dezminte toate poveștile legate Ileana Sărăroiu conform cărora aceasta ar fi fost îngropată de vie pentru că a fost găsită în întoarsă în sicriu cu părul smuls și cu unghiile rupte.

Bună prietenă cu Sărăroiu, Maria Dragomiroiu a făcut dezvăluiri incredibile despre înmormântarea acesteia.

Dragomiroiu susține că toate legenedele din jurul morții prietenei sale sunt false deoarece la autopsie a fost declarată decedată fără vreo cauză a unei mâini criminale, potrivit Wowbiz.

"În jurul morții ei s-au țesut o mulțime de legende. A fost adusă la capela Cimitirului "Sfântă Vineri" din București. După o săptămâna, fratele și soțul Ilenei Sararoiu au deshumat-o, întrucât mormântul ei se află la doi metri de toaletă cimitirului. S-a făcut o altă groapă pe aleea principală și la o săptămâna a fost mutat acolo sicriul, la oră 5 și jumătate dimineață, fără să se deschidă capacul, pentru că se simțea un miros greu. S-a spus că ar fi fost găsită răsucita în sicriu și cu părul smuls; s-a presupus că artistă ar fi fost înmormântată de vie, deci se află în moarte clinică. Este imposibil, căci i se făcuse deja autopsia și fusese îmbălsămată", a povestit Măria Dragomiroiu.

×
Subiecte în articol: Maria Dragomiroiu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close