Antena 3 CNN Actualitate Inedit Maria s-a urcat într-un autobuz din Constanța și a avut parte de o surpriză neplăcută. „Nu este posbil să se întâmple asta!”

Maria s-a urcat într-un autobuz din Constanța și a avut parte de o surpriză neplăcută. „Nu este posbil să se întâmple asta!”

Maria s-a urcat într-un autobuz din Constanța și a avut parte de o surpriză neplăcută. „Nu este posbil să se întâmple asta!”
Sursa foto: Foto: replicaoneline.ro
05 Iun 2019   •   12:30

Maria este pensionară și s-a urcat într-un autobuz din Constanța, când a constatat ceva de-a dreptul ciudat. 

Femeia nu a stat pe gânduri și s-a plâns mai sus, la conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun din Constanța, însă nu a primit un răspuns pe gustul său.

„Eu sunt și bolnavă de bronhopneumonie, nu îmi face bine, la sănătate, să stau în frig. Eu înțeleg că trebuie să fie pornite aceste aparate de aer condiționat, dar se exagerează deja! Se simte o diferență foarte mare față de temperatura de afară. Nici nu pot să nu circul cu autobuzul, am nevoie să merg la medic, să scot nepoțica afară. Și ca mine mai sunt și alți călători și poate ne aude și pe noi cineva să mai ridice puțin temperatura din autobuze”, a declarat femeia de 70 de ani pentru replicaonline.ro

De cealaltă parte, conducerea RATC se apără. „Eu văd în fiecare zi reclamațiile și solicitările pe care le primim de la călători și pot să vă spun că primim, în măsură egală, sesizări și că este prea frig, și că este prea cald. Dintre pensionari sunt cei care spun mai mult că este prea rece. Ne-am consultat cu producătorul, apoi mai departe, cu reprezentanții companiei care au livrat echipamentul de climatizare, iar sfatul profesionistului a fost să reglăm sistemul de climatizare la 21 de grade Celsius. Ceea ce înseamnă că de la +/- 10% de la această valoare pornește fie încălzirea, fie răcirea”, a declarat directorul RATC Constanța, Bogdan Niță.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close