Antena 3 CNN Actualitate Inedit Marian Godină, asaltat de mesaje după ce a fost tras pe dreapta de colegii de la Rutieră. Ce i-au scris fanii pe Facebook

Marian Godină, asaltat de mesaje după ce a fost tras pe dreapta de colegii de la Rutieră. Ce i-au scris fanii pe Facebook

Marian Godină, asaltat de mesaje după ce a fost tras pe dreapta de colegii de la Rutieră. Ce i-au scris fanii pe Facebook
Sursa foto: Foto: facebook.com
27 Mar 2016   •   13:48

Marian Godină a postat un mesaj pe Facebook în care le răspunde fanilor săi că nu a renunțat la meseria de polițist, chiar dacă străbate toată țara în turneul pentru cartea ”Flash-uri din sens opus”.

”Pentru că sunt întrebat des când am timp să mă tot plimb şi dacă mai sunt polițist, o să răspund aici: Mai sunt polițist, dar în această perioadă mi-am luat tot concediul pe 2016 aşa că la vară nu voi mai avea concediu”, a scris Marian Godină.

Godină a ținut însă să precizeze că turneul pentru care i-a adus și ...două puncte penalizare după ce a fost sancționat de Radar.

”Lansarea de la Brăila a fost ultima şi am încheiat astfel o serie destul de lungă de călătorii care mi-a adus un plus de vreo câteva mii de km de condus şi 2 puncte de penalizare (RADAR). Vă mulțumesc tuturor!”, a mai scris el.

La câteva ore de la postarea acestui mesaj, sute de fani s-au grăbit să-i dea sfaturi pe Facebook despre cum să evite Radarul, sau să-l întrebe cum de niciun alt participant la trafic nu l-a atenționat.

Pentru că sunt întrebat des când am timp să mă tot plimb şi dacă mai sunt polițist, o să răspund aici:Mai sunt poliț...

Posted by Marian Godina on 26 Martie 2016

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close