Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mariana și Anton locuiesc în Spania, unde gestionează un restaurant. Sâmbătă, cei doi au primit o veste uriașă. Viața lor nu va mai fi la fel!

Mariana și Anton locuiesc în Spania, unde gestionează un restaurant. Sâmbătă, cei doi au primit o veste uriașă. Viața lor nu va mai fi la fel!

Mariana și Anton locuiesc în Spania, unde gestionează un restaurant. Sâmbătă, cei doi au primit o veste uriașă. Viața lor nu va mai fi la fel!
Sursa foto: Foto: ziarulromanesc.es
28 Noi 2019   •   11:46

Doi români, soț și soție, au câștigat la Loteria națională din Spania, după ce, la extragerea din 23 noiembrie a ieșit victorios numărul ales de el.

Mariana și Anton Isac, care gestionează un restaurant în localitatea Abadino, din provincia Bizkaia din Țara Bascilor, sunt abonați de șapte ani la un număr de la loterie: 56718. 

Săptămâna trecută, numărul 56718 a ieșit câștigător la loteria spaniolă, având valoarea nominală de 1,5 milioane de euro, scrie ziarulromanesc.es

Din păcate pentru ei, cei doi români norocoși s-au ales cu mult mai puțin, mai precis cu doar 52.000 de euro. Motivul? Conform sistemului de joc, se pun în vânzare „zecimi” (decimos), fracții ale unui bilet, iar în cazul în care numărul iese câștigător, premiul se împarte la toți cei care au cumpărat tichete. De fiecare dată, în cei șapte ani de când au ”adoptat” acest număr, soții Isac iau 25 de ”zecimi” din numărul lor și păstrează pentru ei un bilet. Restul de 24 de bilete le sunt distribuite clienților din restaurantul lor. De această dată, însă, au reușitsă dea doar 14 tichete, așa că 10 dintre ”zecimi”, rămase nevândute, s-au reîntors la loterie. 

Astfel, fiecare ”zecime” a numărului câștigător i-a revenit 60.000 de euro din care s-au scăzut 8.000 de euro, care vor ajunge la Trezorerie. Rezultă o sumă de 52.000 de euro, bani care soții îi vor investi imediat.

”Acești bani ne vor ajuta să plătim ipoteca pe apartamentul pe care l-am achiziționat acum trei ani și să cumpărăm o mașină pentru fiul nostru. Vom munci în continuare, aici muncim mult, chiar șaisprezece ore pe zi”, a declarat Mariana. Femeia a mai povestit și că, înaintea tragerii de la loterie, citise horoscopul, iar pentru soțul ei, Anton, din zodia Fecioară, se prezicea că va câștia la loterie.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close