Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mărturia emoționantă a celei mai tinere mame din Marea Britanie: „Nu pot fi complet fericită fără ea”

Mărturia emoționantă a celei mai tinere mame din Marea Britanie: „Nu pot fi complet fericită fără ea”

Mărturia emoționantă a celei mai tinere mame din Marea Britanie: „Nu pot fi complet fericită fără ea”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
26 Feb 2018   •   08:36

Tressa Middleton este cea mai tânără mamă din Marea Britanie, după ce a născut la vârsta de 12 ani, în urma unui viol, a devenit mamă pentru a doua oară.

Când avea 11 ani, Tressa Middleton a rămas însărcinată, după ce a fost violată de fratele ei. În 2006, ea a născut o fetiță, însă după doi ani a fost obligată să renunțe la ea, după ce autoritățile au aflat cine este tatăl copilului. În 2008, copila a fost adoptată de o altă familie.

Acum, are 24 de ani și a devenit mamă pentru a doua oară, însă se confruntă cu dificultatea de a-și aminti de fiica pe care a pierdut-o.

„Am simțit o bucurie pură când Arihanna s-a născut. Au fost momente când am crezut că nu voi mai avea un alt copil. Mă simt și vinovată, pentru că Arihanna e cu mine, însă fiica mea cea mare nu este. Este primul lucru la care mă gândesc când adorm și ultimul pe care îl am în minte când pun capul pe pernă. O iubesc atât de mult. Nu pot fi complet fericită fără ea. Mă doare inima că Arihanna va crește fără să își cunoască sora mai mare”, a mărturisit Tressa Middleton, potrivit The Sun.

×
Subiecte în articol: mama Marea Britanie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close