Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mărturia militarului care susține că a văzut un extraterestru la Bâlea Lac

Mărturia militarului care susține că a văzut un extraterestru la Bâlea Lac

Mărturia militarului care susține că a văzut un extraterestru la Bâlea Lac
05 Aug 2017   •   14:51

Până în momentul de față, nimeni nu a produs o dovadă incontestabiă și general acceptată a faptului că nu suntem singuri în Univers. De aceea, a crede sau a nu crede în existența extratereștrilor este, în cele din urmă, o opțiune personală, care tine inclusiv de imaginația și de entuziasmul fiecăruia dintre noi. Cele mai multe relatări legate de întâlniri cu ființe din alte lumi au apărut în presa din SUA, însă și în România există destule povești pe acest subiect.

În 23 septembrie 1978, câţiva localnici au fost martori ai unui fenomen straniu, petrecut în Munţii Făgăraş, la Bâlea Lac, scrie Adevărul.

 

Martin Roth şi Victor Cheţa, doi tineri care lucrau la cabana Bâlea Lac, au observat în toiul nopţii un obiect luminos, roşcat, cu forma unui semicerc. Tot atunci, un militar ar fi zărit o siluetă misterioasă, despre care uniii dintre cei care i-au aflat povestea au susţinut că ar putea fi un extraterestru.

„În jurul orei 24.00, am ieşit din dormitor, care se afla înspre lac. Când am ieşit din cameră, am observat la o distanţă de circa 6 - 8 metri de mine, în dreptul geamului de la camera gradaţilor, pe trotuar, o silueta întunecată, neagră, care se distingea clar de împrejurimi. Avea înălţimea de circa doi metri. Silueta stătea nemişcată şi aproape se contopea cu întunericul, aşa că nu am putut distinge niciun detaliu. Când l-am zărit am strigat: <>, dar nu am primit niciun răspuns şi, de frică, m-am întors în dormitor”, relata militarul, potrivit unei mărturii consemnate de Călin Turcu, în cartea „Cazuri OZN în România”.

 

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close