Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mărturiile cumplite ale canibalilor care au îngrozit România: „Îmi place să le mănânc sânii“

Mărturiile cumplite ale canibalilor care au îngrozit România: „Îmi place să le mănânc sânii“

Mărturiile cumplite ale canibalilor care au îngrozit România: „Îmi place să le mănânc sânii“
Sursa foto: foto: Arhiva Tribunalului Bucureşti
14 Apr 2016   •   09:34

Poveştile de groază ale criminalilor canibali Ursachi, Elefteriadis şi Râmaru au zguduit România în ultimele cinci decenii. Teoretic, adică potrivit cărţilor de istorie, pe teritoriul României nu mai există canibali de câteva milenii. Însă, dacă este să dăm deoparte vălul de „politici corecte” care guvernează peste condeiele istoricilor, vom descoperi că asta este doar pură teorie, scrie Adevarul.

În realitate, dosarele penale şi documentele secrete declasificate scot la iveală faptul că, pe teritoriul ţării noastre, canibalismul nu a dispărut niciodată. El doar s-a ascuns în labirintul minţii, de unde a ieşit la iveală, când şi când, spre groaza publicului.

Elefteriadis, profesorul care şi-a mâncat o colegă de serviciu

Fără îndoială, „mâncătoriile” dintre cadrele didactice dintr-o şcoală nu sunt lucruri noi. Patimile politice, rivalităţile profesionale, antipatiile şi coatele pentru o catedră mai bună sau pentru un post de director au fost mai mereu de actualitate. Însă Anesti Elefteriadis, un inginer din Galaţi care preda ca profesor suplinitor la Şcoala Generală nr. 2 (actualmente „Constantin Ghe. Marinescu) din oraş i-a întrecut pe toţi.

În ianuarie 1992, Elefteriadis (pe atunci în vârstă de 26 de ani) a reuşit să-şi ucidă o tânără colegă, pe care a tranşat-o ca pe un miel şi din care a mâncat o parte, până să fie prins, la circa două săptămâni de la comiterea crimei.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Anesti Elefteriadis a recunoscut cu seninătate fapta, invocând că a avut un moment de nebunie, în care o voce l-a somat să o ucidă pe tânăra profesoară (pe care o invitase la el acasă, la o cafea) şi să-i mănânce sânii.

Descrierea crimei este realmente şocantă, căci victima a fost omorâtă prin strangulare, apoi a fost ciopârţită ca la măcelărie. Apoi, criminalul a îndesat o parte din cadavru în frigider, iar restul, pentru care nu mai avea loc, l-a făcut pachete şi l-a plasat în mai multe containere de gunoi din oraş. De altfel, aşa a şi fost descoperită crima.

Continuarea, pe adevarul.ro.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close