Antena 3 Actualitate Inedit Mărturiile șocante ale unui criminal: „Mi-am înjunghiat sora de 17 ori pentru a o pedepsi pe mama"

Mărturiile șocante ale unui criminal: „Mi-am înjunghiat sora de 17 ori pentru a o pedepsi pe mama"

24 Iun 2019   •   17:02
Mărturiile șocante ale unui criminal: „Mi-am înjunghiat sora de 17 ori pentru a o pedepsi pe mama"

Un criminal în serie a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

În cadrul unui documentar ITV, Bennet un criminal în serie a făcut dezvăluiri cumplite jurnalistului Piers Morgan, dezvăluiri ce au la bază crima pe care a comis-o în adolescentă. 

Tânărul și-a omorât sora de patru ani pentru a se răzbuna pe mama lui, Charity deoarece femeia i-ar fi acordat mai multă atenție fiicei sale, iar acesta se simțea din ce în ce mai trist. 

„Când eram mic, mi-am dat seama că lucrul cel mai devastator pentru o mamă este moartea unui copil. Eu am găsit o cale de a o face să-i piardă pe amândoi dintr-o lovitură. Am înjunghiat-o de 17 ori”, a relatat Bennett. 

Băiatul se afla închis la închisoarea din Texas. Mama acestuia l-ar fi vizitat de mai multe ori.

„Este fiul meu. Cred că este important să le oferim copiilor iubirea noastră necondițională. Este un psihopat, dar îl iubesc, este copilul meu”, a povestit mama acestuia, potrivit Mirror. 

VEZI VIDEO AICI

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close