Antena 3 CNN Actualitate Inedit Măsura luată de Instagram împotriva victimei unui viol. "Nu voi fi redusă la tăcere!”

Măsura luată de Instagram împotriva victimei unui viol. "Nu voi fi redusă la tăcere!”

Măsura luată de Instagram împotriva victimei unui viol. "Nu voi fi redusă la tăcere!”
Sursa foto: Foto:instagram.com/ambertheactivist/
11 Ian 2016   •   16:22

Amber Amour, activista din New York care a postat pe contul ei de Instagram poze și detalii la scurt timp după ce a fost violată, transmite acum rețelei de socializare că nimic nu o va opri din a încuraja victimele violurilor să povestească traumele prin care au trecut, scrie independent.co.uk.

Mesajul tinerei vine după ce Instagram a decis să îi îndepărteze mesajul lansat pe platforma online.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Amber Amour, în vârstă de 26 de ani, a povestit pe Instagram că, după ce a acceptat să facă duș cu un bărbat, el a forțat-o să întrețină relații sexuale.

”Am spus stop, însă el a devenit violent. L-am implorat să ma lase în pace, dar nu s-a oprit!”, a povestit ea.

Amber Amour a distribuit o pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare plângând, despre care susține că a fost făcută la doar câteva momente după ce a fost violată.

Fotografia a fost îndepărtată de Instagram.

 
Instagram deleted the caption describing the rape AGAIN after I reposted it yesterday. This is evidence of a crime and Instagram obviously and openly supports rapists and rape culture by silencing survivors of sexual assault who speak up on social media. There are dozens of rape fetish pages, child porn pages, and pages that depict the enslavement of women but lo & behold a woman speaks up against these things and they silence her. I will not be silenced. This is only the beginning and I don't need @instagram to start a revolution because the revolution has already begun! ⭐️

×
Subiecte în articol: Instagram
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close