Antena 3 CNN Actualitate Inedit Matteo Politi, medicul cu opt clase, își încearcă norocul în muzică. Falsul chirurg și-a lansat prima piesă din carieră

Matteo Politi, medicul cu opt clase, își încearcă norocul în muzică. Falsul chirurg și-a lansat prima piesă din carieră

Matteo Politi, medicul cu opt clase care a fost prins și anchetat în urmă cu câteva luni pentru că profesa în România fără a avea acest drept, s-a apucat de muzică și chiar și-a lansat prima melodie.

Matteo Politi, medicul cu opt clase, își încearcă norocul în muzică. Falsul chirurg și-a lansat prima piesă din carieră
Sursa foto: Foto: Facebook
31 Dec 2019   •   12:30

Piesa se numește ”Follow the sun” și a fost postată pe Youtube, unde a adunat puțin peste 600 de vizualizări. Deși a fost lansată înainte de Crăciun, melodia falsului chirurg nu se bucură de multă atenție. 

”Nimeni nu m-a crezut, dar eu vreau să fac numai fapte bune. Este o surpriză pentru toată lumea, un mare artist român mă va ajuta să scot pe piață o super melodie. Eu am fost o bună perioadă DJ și știu ce presupune muzica, așa că am un background impresionant în acest domeniu. Lucrez deja în studio și pregătesc totul, ca să iasă așa cum îmi doresc. Banii pe care îi voi strânge în urma lansării melodiei mele îi voi dona copiilor cu dizabilități, care chiar au nevoie de ei pentru a face tratamente”, declara recent Matteo Politi într-un interviu pentru spynews.ro.

 

×
Subiecte în articol: matteo politi
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close