Antena 3 CNN Actualitate Inedit Măturătoarea sexy din Rio a devenit vedetă după ce pozele ei au apărut pe Internet

Măturătoarea sexy din Rio a devenit vedetă după ce pozele ei au apărut pe Internet

Măturătoarea sexy din Rio a devenit vedetă după ce pozele ei au apărut pe Internet
24 Iul 2015   •   16:12
O măturătoare sexy din Rio de Janeiro a devenit vedetă online, după ce fotografiile ei au apărut pe Internet. Tânăra este foarte frumoasă şi a pozat mândră în costumul ei portocaliu, purtat de angajaţii de la salubritate. Nu a ezitat însă să se fotografieze şi în costum de baie, iar pozele ai au fost redistribuite de sute de ori, scrie gandul.md.


 
Rita Mattos a devenit celebră după ce pozele ei au început să circule prin WhatsApp. Rita, în vârstă de 23 de ani, a fost poreclită Păpuşica Măturică (Sweeper Babe). Pozele ei, dintre care unele foarte sexy, au fost publicate pe contul personal de Facebook, de unde au fost redistribuite de foarte multe ori.

Tânăra a pozat inclusiv în bikini, arătând că are o siluetă de invidiat. Ca măturătoare, Rita câştigă aproximativ 500 de euro pe lună, dar dacă ar primi o ofertă foarte bună, ar fi interesată să pozeze şi goală, scrie Daily Mail.

×
Subiecte în articol: Brazilia
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close