Antena 3 CNN Actualitate Inedit Meci de fotbal, întrerupt în minutul 27. Arbitrul a căzut pe teren ca secerat

Meci de fotbal, întrerupt în minutul 27. Arbitrul a căzut pe teren ca secerat

Meci de fotbal, întrerupt în minutul 27. Arbitrul a căzut pe teren ca secerat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Oct 2017   •   17:02

Meci de fotbal întrerupt în minutul 27, după ce arbitrul a căzut pe teren ca secerat. Evenimentul s-a petrecut, duminică după-amiază, la jocul Voinţa Zărand – Naţional 2 Sebiş, în cadrul etapei a 8-a din Liga 6, Seria B, la scorul de 0-0.

Se pare că un spectator a aruncat o piatră, care l-a lovit în frunte pe arbitrul-asistent Cristian Takacs. Asistenta medicală prezentă la teren s-a chinuit minute în şir să-i oprească sângerarea, folosind „mijloace moderne”: apă, un tifon şi o bucată de leucoplast. Constatând că asistentul Takacs este în imposibilitatea de a mai continua, fiind vizibil ameţit, arbitrul Gheorghe Palcu a fluierat sfârşitul jocului, scrie aradon.ro.

„Am plecat cu greu de la Zărand, graţie eforturilor celor doi conducători ai echipei gazdă, care au temperat furia spectatorilor nemulţumiţi de întreruperea meciului. Nu am văzut picior de poliţist în preajmă, iar trusa de prim ajutor a asistentei medicale a fost insuficient dotată pentru a interveni în astfel de cazuri”, a declarat observatorul Gabor Biro.

×
Subiecte în articol: meci de fotbal
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close