x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Medicii i-au dat doar trei luni de trăit. Însă o plimbare prin pădure i-a schimbat cursul vieții. Doi ani mai târziu...

de A.M.P   •   21 Apr 2017   •   20:27
Medicii i-au dat doar trei luni de trăit. Însă o plimbare prin pădure i-a schimbat cursul vieții. Doi ani mai târziu... 482
Foto:Eric Hamilton/The Telegraph

În luna mai a anului 2015, când cei mai mulți își făceau deja planurile pentru vacanța de vară, Eric Hamilton, tatăl a trei copii afla cea mai îngrozitoare veste pe care o putea primi vreodată, scrie The Telegraph.

"A fost cea mai întunecată perioadă a vieții mele", spune el. 

Hamilton fusese diagnosticat cu cancer pulmonar terminal și i s-a dat doar trei luni de trăit. Șocat de diagnostic, Eric a încercat să petreacă cât mai mult timp cu soția și cei trei fii ai lui, însă și-a dat seama că așteptarea în omoară mai repede.

Așa că a căutat consolare în natură, făcând plimbări lungi prin pădurea de lângă casa lui.

"Într-o zi m-am împiedicat și am căzut, în timp ce strigam și loveam copacii din pădure. Am căzut într-o baltă cu noroi, apoi m-am ridicat și am început să alerg spre casă. Și nu m-am oprit până am ajuns acasă. Când am ajuns le-am spus: Pot încă să alerg. Nu mor!”, a povestit bărbatul.

În aceeași perioadă, oncologul lui i-a prescris un medicament care să-i oprească extinderea tumorilor, Afatanib, iar doi ani mai târziu, Eric Hamilton nu ratează niciun maraton.

Astăzi, deși diagnosticul său este de boală incurabilă, nu terminală, Eric Hamilton spune că poate trăi cu așa ceva.

sati