Antena 3 CNN Actualitate Inedit Medicii i-au mai dat doar un an de trăit, după ce i-au descoperit o nouă tumoare canceroasă. Însă tratamentul pe care l-a urmat i-a salvat viața

Medicii i-au mai dat doar un an de trăit, după ce i-au descoperit o nouă tumoare canceroasă. Însă tratamentul pe care l-a urmat i-a salvat viața

Medicii i-au mai dat doar un an de trăit, după ce i-au descoperit o nouă tumoare canceroasă. Însă tratamentul pe care l-a urmat i-a salvat viața
Sursa foto: Foto: Facebook/daily mail
12 Sep 2016   •   16:45

Un tânăr căruia i s-a spus că mai are doar un an de trăit s-a vindecat de cancer după un tratament experimental în America, scrie Daily Mail.

Britanicul Kye Eastwood, în vârstă de 24 de ani, a fost diagnosticat în 2012 cu limfom Hodgkin - un cancer care începe în rețeaua de vase și glande cunoscute sub numele de sistemul limfatic.

Dar, când organismul lui nu a mai răspuns la tratament, medicii au descoperit că tânărul avea și un al doilea tip de cancer - o tumoare rară și agresivă.

In ciuda mai multe runde de chimioterapie și radioterapie, medicii i-au dat crunta veste că nu va mai supraviețui mai mult de un an.

Însă un tratament experimental din SUA și câțiva bani strânși din donații i-au salvat viața tânărului.

După o combinație de medicamente și transplant de celule stem de la sora lui, tumora lui Kye Eastwood pare să fi dispărut, iar perspectivele în cazul lui sunt optimiste.

Foto: Facebook/Kye Eastwood

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close