Antena 3 CNN Actualitate Inedit Medicii i-au spus că mai are cinci ani de trăit, iar vestea a dărâmat-o. Și-a părăsit soțul, iar ceea ce a urmat i-a șocat pe toți. Cum și-a salvat viața!

Medicii i-au spus că mai are cinci ani de trăit, iar vestea a dărâmat-o. Și-a părăsit soțul, iar ceea ce a urmat i-a șocat pe toți. Cum și-a salvat viața!

Medicii i-au spus că mai are cinci ani de trăit, iar vestea a dărâmat-o. Și-a părăsit soțul, iar ceea ce a urmat i-a șocat pe toți. Cum și-a salvat viața!
Sursa foto: Foto: Facebook/dailymail.co.uk
20 Sep 2017   •   10:25

O femeie și-a părăsit soțul și s-a întors în brațele iubitului din copilărie, după ce medicii i-au dat o veste care, inițial, a dărâmat-o. Medicii i-au spus lui Natalie Whiteside că are o tumoare pe creier ce nu poate fi operată și că nu va trăi mai mult de cinci ani, scrie Daily Mail.

Natalie Whiteside, în vârstă de 45 de ani, era însărcinată cu cel de-al doilea copil atunci când a primit vestea devastatoare.

”Mă gândeam doar la bebelușul meu și la fetița mea de cinci ani care mă aștepta acasă”, a povestit ea.

După aflarea diagnosticului, femeia a decis că trebuie să se despartă de soțul ei și să se reîntoarcă în brațele iubitului din copilărie.

”Căsătoria noastră era deja pe butuci. Multă lume mi-a spus atunci că tumoarea asta ori o să ne împace, ori o să ne despartă definitiv. Am decis că, dacă mai am doar cinci ani de trăit, atunci nu vreau să îi trăiesc așa”, a mai spus femeia, la șase ani după aflarea diagnosticului înfiorător.

Deși a orbit complet la un ochi, Natalie susține că duce o viață cât se poate de normală, alături de iubitul și de fiicele ei.

”Abia acum înțeleg cât de bine e să împarți, să spui ce te preocupă, să lași oamenii să se apropie de tine și să te ajute”, a mai spus ea.
 

×
Subiecte în articol: tumora casatorie
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close