x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Mergea liniștită pe stradă când a văzut ceva ciudat pe un copac. S-a apropiat și a rămas uimită. Nu i-a venit să creadă ce vede. A luat telefonul și a făcut o poză. Apoi a distribuit-o pe o rețea de socializare. Toți s-au grăbit să o ajute (FOTO)

de 18 Aug 2017   •   18:15
Mergea liniștită pe stradă când a văzut ceva ciudat pe un copac. S-a apropiat și a rămas uimită. Nu i-a venit să creadă ce vede. A luat telefonul și a făcut o poză. Apoi a distribuit-o pe o rețea de socializare. Toți s-au grăbit să o ajute (FOTO)   16
Foto: Pixabay.com

Într-o zi, o femeie care mergea linișită pe stradă a văzut ceva ciudat pe un copac. Așa că s-a apropiat...Când a ajuns lângă nu i-a venit să creadă ce vede.

Pe copac era lipită o pungă de sandvisuri, alături de un mesaj: „Ți-ai pierdut dinții?”. În interiorul pungii era o proteză dentară, scrie Mirror.co.uk.

Deși inițial i s-a părut de-a dreptul scârbos, după câteva minute, femeia și-a dat seama că poate există cineva care chiar își caută dinții. Așa că a făcut o fotografie și a postat-o pe pagina sa de Facebook pentru a cere ajutor.

sati