Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mesaj din „Biroul Președintelui”, despre câștigătorul prezidențialelor din 2024: Vă dau un indiciu. Amandoi se dau cu ruj și doar unu-i de la Cluj!

Mesaj din „Biroul Președintelui”, despre câștigătorul prezidențialelor din 2024: Vă dau un indiciu. Amandoi se dau cu ruj și doar unu-i de la Cluj!

Mesaj din „Biroul Președintelui”, despre câștigătorul prezidențialelor din 2024: Vă dau un indiciu. Amandoi se dau cu ruj și doar unu-i de la Cluj!
24 Noi 2019   •   15:21

Moment inedit la Antena 3, în ziua în care românii își aleg președintele țării. Peste șase milioane de români au votat până la orele amiezii, iar procentele privind prezența la vot continuă să crească.

La rubrica ”Biroul Președintelui”, de la Antena 3, „Traian Băsescu”, interpretat de actorul Marius Aciu, comentează situația.

Citește și: Moment inedit la Antena 3! Mesaj din „Biroul Președintelui”: Dacă nu era Antena 3, în seara asta aveam în finală o altă blondă. De Pleșcoi!”

”Dragi români, mă bucur să văd că ieșiti atât de mulți la vot. Și mă bucur că în sfârșit aveți cu cine vota. Aș fi vrut să votez și eu. Dar nu mă lasă legea. Cică am restrictie să nu mă apropii la mai puțin de 500 de metri de orice secție de votare. (...) Nu vă spun cine câștigă alegerile acum. Dar pot să vă spun cine le va câștiga în 2024. Peste 5 ani vor candida doi prezentatori din televiziune. (...) Vă dau un indiciu. Amandoi se dau cu ruj și doar unul-i de la Cluj. Au miros de orhidee și doar unul e femeie. V-ați prins?”.

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close