Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mesajul emoționant al unui operator al serviciului de Urgență: „Eu sunt persoana care te ascultă plângând”

Mesajul emoționant al unui operator al serviciului de Urgență: „Eu sunt persoana care te ascultă plângând”

Mesajul emoționant al unui operator al serviciului de Urgență: „Eu sunt persoana care te ascultă plângând”
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Dec 2018   •   12:33

Există tot felul de motive pentru care ești nevoit să suni la serviciile de urgență, iar multe dintre ele sunt chiar înspăimântătoare. Persoanele care se află la celălalt capăt al firului sunt instruite să facă față zilnic situațiilor de viață sau de moarte.

Este și cazul lui Lynette McManus Jeter, din Richmond, Virginia. Femeia vrea să conteste faptul că este „doar un dispecer”.

„Eu sunt persoana care te ascultă plângând, în timp ce te rogi ca mama ta să respire. Eu sunt persoana care te ajută să-i faci tatălui tău resuscitare cardio-pulmonară, știind că a murit, dar, într-un fel, te poate ajuta să știi că ai făcut tot ce ai putut.

Eu sunt persoana care îți explică manevra Heimlich în timp ce copilul tău se sufocă. Eu sunt persoana care te convinge că viața merită trăită și că familia ta are nevoie de tine aici, atunci când crezi că toată speranța a dispărut. Sunt pur și simplu doar un dispecer în majoritatea ochilor”, este mesajul postat de Lynette, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: urgenta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close