Mesajul îngrozitor al unei educatoare pentru mama unui băiețel de doi ani. Ce a scris pe un bilețel lăsat în geanta copilului. Mama a înghețat când a citit mesajul!

de A.M.P    |    18 Noi 2019   •   09:47
Mesajul îngrozitor al unei educatoare pentru mama unui băiețel de doi ani. Ce a scris pe un bilețel lăsat în geanta copilului. Mama a înghețat când a citit mesajul! Foto: Francesca Easdon

O mamă din Texas s-a arătat îngrozită de felul în care educatoarea fiului ei i-a transmis să își pună copilul la dietă și să ”dispară”. Francesca Easdon a povestit, pe Facebook, că i-a lăsat educatoarei un bilețel în gentuța pentru grădiniță a copilului ei, Kyler, în care o ruga să îi reamintească celui mic, pe parcursul zilei, că mama lui îl iubește, scrie Fox5dc.com.

„Vă rog să-i spuneți lui Kyler că mămica lui îl iubește foarte mult și se gândește la el”, a scris femeia, gândindu-se că notița va stârni simpatie din partea educatoarei.

Însă nu a fost deloc așa. Când l-a luat acasă, femeia a descoperit că educatoarea i-a răspuns în modul cel mai oribil posibil: „Nu! Pune-l la dietă și dispari!”.

Lividă, femeia a luat legătura cu conducerea grădiniței și a purtat o discuție cu educatoarea, care nu a arătat niciun semn de remușcare.

"Sunt dezgustată că am avut încredere în acești oameni să le las copilul meu în grijă, și uite ce primesc în schimb. 

Educatoarea care a scris mesajul a fost concediată. Cu toate acestea, femeia și-a retras copilul și l-a mutat la o altă grădiniță.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close