Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mesajul surprinzător lăsat de pompieri după ce au stins incendiul dintr-o locuință. Ce scrie în biletul lipit pe ușă

Mesajul surprinzător lăsat de pompieri după ce au stins incendiul dintr-o locuință. Ce scrie în biletul lipit pe ușă

Mesajul surprinzător lăsat de pompieri după ce au stins incendiul dintr-o locuință. Ce scrie în biletul lipit pe ușă
14 Noi 2019   •   11:32

Pompierii care au intervenit la stingerea unui incendiu ce cuprinsese locuința unui bărbat din Australia i-au lăsat proprietarului un mesaj inedit, lipit pe o ușă.

Paul Sekfy și-a descoperit casa aproape intactă, mulțumită pompierilor australieni, după ce fusese evacuat din calea incendiilor de vegetație care cuprinseseră cartierul în care locuiește. În casă, el a descoperit un mesaj lăsat în urmă de salvatori.

“A fost o plăcere pentru noi să-ți salvăm locuința. Ne pare rău că nu am putut să-ți salvăm șopronul. P.S. Ți-am rămas datori cu niște lapte”, scrie CNN.

În timpul operațiunii de stingere a incendiilor, pompierii au luat din frigiderul lui Sekfy o sticlă de lapte, având în vedere că nu mâncaseră nimic întreaga zi. După ce și-au încheiat misiunea, pompierii au luat decizia să-l înștiințeze, totuși, pe proprietar că și-au însușit ceva din frigiderul său.

“Nu este nevoie să-mi plătească laptele. Totul se poate rezolva cu câteva doze de bere. Am pierdut două șoproane, mai multe echipamente și o bicicletă”, a declarat bărbatul a cărui casă a fost afectată de incendii.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close