x close

Mihai se afla acasă în comuna suceveană Moldova Suliţa, când cineva i-a bătut la ușă. A încremenit când a văzut cine era. Habar nu avea ce se întâmplă, când a aflat cruntul adevăr

08 Iun 2019   •   15:35
Mihai se afla acasă în comuna suceveană Moldova Suliţa, când cineva i-a bătut la ușă. A încremenit când a văzut cine era. Habar nu avea ce se întâmplă, când a aflat cruntul adevăr Foto: Pixabay.com

Mihai se afla acasă în comuna suceveană Moldova Suliţa, când cineva i-a bătut la ușă. A încremenit când a văzut cine era. 

Mai mult, habar nu avea de ce este căutat.

La ușa bărbatului de 32 de ani bătea poliția, care venise cu un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene.

Mihai era acuzat de viol, faptă care se petrecuse în urmă cu zece ani. 

În data 25 martie 2009, individul a ameninţat cu un cuţit și a lovit o femeie, obligând-o să întreţină raporturi sexuale. Mai mult, pentru a evita reacţiile acesteia, i-a imobilizat mâinile și a rănit-o, consumând actul sexual, chiar dacă victima striga după ajutor.
Curtea de Apel Suceava a dispus arestarea provizorie a suceveanului pentru următoarele 15 zile, până pe 20 iunie inclusiv, scrie Monitorul de Suceava.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati