Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mihai Tudose: Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă

Mihai Tudose: Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă

Decizie de ultimă oră luată de părinții disperați. După ce au intentat un proces colectiv, pentru majorările promise trecute în lege, acum părinții îi fac plângere penală premierului Florin Cîțu.

Mihai Tudose: Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    22 Iun 2021   •   17:49

Informația a fost comentată de Mihai Tudose, în emisiunea 'Decisiv', de la Antena 3:

"Pe guvernarea PSD alocațiile s-au dublat. E un scenariu foarte bine pus la punct - au scăzut foarte drastic atunci și foarte brusc procentul de îmbolnăvire, ca să putem avea alegeri, înainte ca ei să fie obligați să prezinte bugetul. Acum, în fiecare zi, mai mor 4 de astăzi și se mai declară 80 de anul trecut, de parcă i-au găsit prin casă ca pe șosete. (...)

Anul trecut au dat cu economia de pământ cu așa o grație, că mai jos nu se putea, încât acum și dacă miști un deget zici că face balet și Superman. În fapt, puterea de cumpărare scade, prețurile au luat-o razna complet, inflația e de nestăpânit, avem 500.000 de șomeri, dar în capul lor totul e wow.

Dacă cineva ne spune că pe baza la cele 30+ de miliarde de euro împrumutate de anul trecut și date pe izolete, pe măști, au cumpărat vaccinuri ca nebunii și le-au dus, vorba lui Cîțu, în lanul cu lavandă, dar nu se găsesc bani pentru copii, iertați-mă, ăștia sunt. Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă", a spus Mihai Tudose.

×
Subiecte în articol: mihai tudose
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close