Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mihai Voropchievici și analiza numerologică a datei de naștere a României: Ne-am schimbat cifra de destin

Mihai Voropchievici și analiza numerologică a datei de naștere a României: Ne-am schimbat cifra de destin

Mihai Voropchievici și analiza numerologică a datei de naștere a României: Ne-am schimbat cifra de destin
01 Dec 2018   •   17:13

Mihai Voropchievici a făcut în emisiunea „Adevăruri ascunse” analiza numerologică a datei de naștere a României.

„E luată în considerare de majoritate 1 decembrie 1918. S-a născut cu o cifră, a schimbat-o și a luat alta. Unirea s-a înfăptuit la 17 noiembrie 1918 și are destin 3, pe când 1 decembrie 1981 are destin 5. Ceva mici neconcordanțe. Dacă rămâneam cu prima eram de două ori mai norocoși. În momentul când a fost aleasă cineva a cunoscut acel lucru, trei înseamnă Tatăl, Fiul și Sf. Duh. Diferența a materializat și a făcut un destin 5. O țară libera, nesupusă, dar constrânsă de alte forțe exterioare. 5 e benefic, e la mijloc între 1 și 9. Noi am rămas și păstrat independeța ca țară, ca români. E și o cifră a înșelătoriilor, a micilor hoții, pe care le suportăm și din interior și din exterior. Suntem la răscruce de vânturi.

În următorii 100 de ani, România va fi leagănul spiritualității. Viața socială în prim-plan. Se mizează pe profesie, se caută din nou meseriași. An fast pentru carieră, schimbare de statut.

Ziua de azi are cifra 6, armonie, ocrotirea familiei, a dragostei (...) Anul viitor aduce niște probleme juridice”, a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close