Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, despre semnificațiile ascunse ale semnelor din naștere

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, despre semnificațiile ascunse ale semnelor din naștere

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, despre semnificațiile ascunse ale semnelor din naștere
07 Iul 2018   •   18:56

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au vorbit în rubrica „Adevăruri ascunse” despre semnificațiile ascunse ale semnelor din naștere.

Lidia Fecioru a mărturisit că are pe gât o boabă de strugure.

Undeva părările sunt împărțite. Ele au o anumită semnficație. Petele sunt importante prin culoare, mărime. E neindicat dacă are mai mult de o monedă de 100 de lei. În momentul în care este mai mare apare sub forma unui stigmat.

Și Mihai Voropchievici a arătat că are un semn din naștere: o măslină. „Mama mi-a spus că a intrat când era însărcinată într-o băcănie și avea băcanul niște măsline grecești. Mama i-a cerut o măslină. În momentul în care a desfăcut, dar mama a luat-o din zbor și ca mâncat cu poftă și că ar fi dat cu mâna acolo pe picior, unde se află.

Am un prieten care are un strugure pe șold, a dat de multe greutăți în viață. Cîte boabe atâtea necazuri”.

Alunițe de culoare diferită. Cele galbene le aduc fericire în dragoste și căsnicie. Roșii: nefericire, ghinion. Maronii au noroc la bani, maronii închise: căsnicie norocoasă și mulți copii”.

Dacă sunt păroase aduc necazuri, sunt alunițe mari care aduc noroc, dar și cele mici care aduc diverse. Sunt alunițe rotunde care denotă un caracter optimist, un om cu care te poți distra, alungite sunt la persoane pesimiste, cele proeminente sunt cele care aduc divorț și o soartă dureroasă.

Mai multe despre locul și semnificația acestora în video de mai jos:

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close