Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mihai Voropchievici, topul coșmarurilor și semnificațiile lor

Mihai Voropchievici, topul coșmarurilor și semnificațiile lor

Mihai Voropchievici, topul coșmarurilor și semnificațiile lor
07 Sep 2019   •   19:44

Mihai Voropchievici a explicat în emisiunea „Adevăruri ascunse” care este topul coșmarurilor și ce semnficație au.

Cel mai urât coșmar este cel cu examenele. În cutiuța sufletului tău sunt niște neplăceri. Deși ai învățat, te-a ostracizat, te-a apostrofat sau ți-a fost greu. este practic nota pe care ți-o dai tu pentru confruntarea cu viața. A fost o piedică. Nu ai fost pregătit pentru examenul vieții. Ți-l scoate pe tavă, să ai mai multă încredere în tine. Depinde de tine, dacă ești pregătit. Nevoile acestea de primenire, de îmbogățire a cunoștințelor, e tot un examen.

O negare a ceea ce ești, acumulezi niște lucruri care nu sunt necesare. 

Alt coșmar este legat de cei tineri este pierderea sau dărâmarea unei case. Casa ești tu, familia, persoana ta. E interiorul tău, practic. Că e proprietatea ta, survin niște daune sunt de fapt sentimentele tale. Ai o perioadă de cădere. Trebuie să faci ceva. Simți că cineva te-a înșelat. Atunci e cel mai dureros. 

Că visezi că ai probleme cu mașina. Contează cine conduce mașina: tu sau altcineva. E experiența noastră de zi cu zi. De obicei visezi, îți e frică că mașina nu are suficient combustibil. Unde te aflii: pe o pajiște, serpentine. Cât ai alimentat viața ta, forța lăuntrică, locul din societate, dacă nu ești pregătit, apar fricile. Dacă te visezi într-o mașină superbă, te mândrești, ți s-au furat visurile, dorințele. Mai rău dacă ai accident: ai pierdut controlul într-o anumită situație. 

Te-ai visat mort se zice că ți-a murit moartea, viața lungă. Suferința de boală, coșmarul se transformă în ceva bun. 

Visezi că te vânează cineva, alea sunt coșmaruri. E lupta cu tine, i-ai creat unei persoane o răutate, teama de a nu plăti rutatea. Ai făcut o fărădelege, apar mustrările de conștiință. În vis, resimți doi ochi care se uită după tine, simți că e cineva după tine. 

Dacă visezi că te duci în gol, e bine să îți faci un control la cardiologie. 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
x close