Antena 3 CNN Actualitate Inedit Minune la mormântul lui Arsenie Boca. O siluetă luminoasă apare în mai multe fotografii - FOTO

Minune la mormântul lui Arsenie Boca. O siluetă luminoasă apare în mai multe fotografii - FOTO

Minune la mormântul lui Arsenie Boca. O siluetă luminoasă apare în mai multe fotografii - FOTO
26 Apr 2016   •   00:54

În fiecare an, mii de turişti vin să viziteze mormântul lui Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop şi mulţi dintre ei pleacă convinşi că au fost martorii unei minuni făcute de părinte. O femeie însă a venit şi cu dovada: a surprins în fotografii ceea ce pare a fi chiar silueta lui Arsenie Boca, potrivit romaniatv.net.

Nu este singurul fenomen de acest gen. Un alt pelerin a surprins în urmă cu ceva vreme imagini similare - o lumină extrem de puternică cobora din cer exact peste mormântul lui Arsenie Boca.

foto: romaniatv.net

Alţi credincioşi au mers chiar mai departe şi au susţinut că au zărit chipul părintelui în locuri care mai de care mai bizare. O familie din Bucureşti susţinea anul trecut că după ce s-au întors din pelerinaj de la Prislop, chipul părintelui a apărut pe podeaua din beton a casei.

Credincioşii au adus lumânări şi flori şi au făcut un adevărat altar în camera în care chipul sfântului Ardealului s-a ivit pe podea. Pe de altă parte, un bărbat din Focşani susţinea că părintele i-a apărut...în sâmburele unui fruct.

×
Subiecte în articol: Arsenie Boca
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close