Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mircea Badea, despre poza virală cu freza lui Nicuşor Dan: ''La barza chioară îi face Dumnezeu cuib, cum era?''

Mircea Badea, despre poza virală cu freza lui Nicuşor Dan: ''La barza chioară îi face Dumnezeu cuib, cum era?''

Mircea Badea a vorbit, marți seară, în cadrul emisiunii În Gura Presei, despre podoapa capilară a lui Nicușor Dan, care a devenit foarte comentată în mediul online.

Mircea Badea, despre poza virală cu freza lui Nicuşor Dan: ''La barza chioară îi face Dumnezeu cuib, cum era?''
Sursa foto: cristoiublog.ro
de Georgiana Adam    |    17 Mar 2021   •   18:23

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a comentat în stilul său caracteristic poza cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

''Freza domnului Nicuşor Dan, este fără dar şi poate tare. Adică, nu ai cum, meserie. La barza chioară îi face Dumnezeu cuib, cum era? Dumneavoastră aţi văzut că eu, ocazional aşa, din când în când, mă rad în cap? Mă tund singur, pentru că am zis să mă protejez de COVID, să nu periclitez, să nu zădărnicesc combaterea răspândirii bolii și mă tund singur cu mașina.

Poate și dânsul se tunde o dată pe an, poate și dânsul e anti-pandemic. V-ați gândit la asta? Deci nu știu de ce atâtea miștouri pentru freza lui Nicușor Dan. Mie mi se pare foarte haioasă. Eu am râs așa, dar totuși, astea nu sunt glume, vă rog foarte mult să terminați și să reveniți la un ton sobru, corect'', a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Nicușor Dan freză
Parteneri
Măsura Guvernului care va afecta peste jumătate din populație
x close