Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mirii erau la ședința foto, când domnișoara de onoare s-a aruncat în lacul din spatele lor. Ce se întâmpla, de fapt, la câțiva metri de mireasă!

Mirii erau la ședința foto, când domnișoara de onoare s-a aruncat în lacul din spatele lor. Ce se întâmpla, de fapt, la câțiva metri de mireasă!

Mirii erau la ședința foto, când domnișoara de onoare s-a aruncat în lacul din spatele lor. Ce se întâmpla, de fapt, la câțiva metri de mireasă!
Sursa foto: Foto: Rosie Hardy/Facebook
08 Oct 2017   •   17:43

O domnișoară de onoare și-a câștigat titlul de eroină după ce a făcut un gest la care puține tinere s-ar încumeta, cu atât mai puțin când sunt aranjate și îmbrăcate în haine de petrecere.

Fotografa de evenimente Rosie Hardy a povestit, într-o postare pe Facebook, cum domnișoara de onoare a unei mirese din Dumbleton, Marea Britanie, s-a aruncat în lacul din spatele mirilor, chiar în timpul ședinței foto. 

Gestul ei, aparent nebunesc, i-a surprins pe toți cei prezenți pe mal, însă au înțeles despre ce este vorba, când s-au uitat cu atenție spre luciul apei.

La depărtare de mal se putea vedea cum o lebădă neagră smulsese un pui dintr-un grup de gâște sălbatice și încerca să-l înece.

”N-am putut să mă pretind că nu se întâmplă nimic”, a povestit Rosie, care a fotografiat incidentul. 

Domnișoara de onoare, sora mirelui, a reușit să scape puiul de gâscă și să-l readucă în grupul zgomos.

"Când o domnișoară de onoare ajunge într-un lac, de regulă nu e un semn bun pentru ceea ce va urma la nuntă. Însă, de data asta, gestul a fost aplaudat de toată lumea. Domnișoara de onoare a fost întâmpinată de restul invitaților precum un adevărat erou”, a mai spus Rosie Hardy.

 


 

×
Subiecte în articol: sedinta foto mireasa lac nunta
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close