Antena 3 CNN Actualitate Inedit Misterul rafturilor goale din supermarketuri. Cum explică magazinele - FOTO

Misterul rafturilor goale din supermarketuri. Cum explică magazinele - FOTO

Misterul rafturilor goale din supermarketuri. Cum explică magazinele - FOTO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    03 Ian 2018   •   17:55

Rafturile mai multor supermarketuri din Marea Britanie erau goale marți seara, susțin clienții nemulțumiți care au postat fotografii în acest sens pe rețele de socializare.

Printre magazinele neaprovizionate la sfârșitul celei de-a doua zi a acestui an se numără Sainsbury și Asda, afectate fiind și supermarketurile din Birmingham, Belfast, Londra și Wolverhampton, potrivit dailymail.co.uk.

Cei care se ocupă de comerțul cu amănuntul spun că problema este cauzată de o "schimbare sezonieră", respectiv trecerea de la alimentele tradiționale de sărbători la cele sănătoase, dar și de lipsa livrărilor din cauza personalului care s-a aflat în concediu în aceste zile.

Clienții s-au plâns de rafturile goale, cu aproape niciun fel de mâncare în stoc.

Supermarketurile respective și-au prezentat scuze clienților și susțin că problema de aprovizionare ar fi limitată la câteva magazine.

În ce privește Sainsbury, obiceiul ar fi ca la acest magazin, aprovizionarea să se facă noaptea târziu, când magazinele se apropie de închidere, ceea ce poate explica de ce mulți cleinți au văzut rafturi goale între orele 17 și 21.
 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie Supermarket
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close