Moarte stranie pentru un bărbat din Iași. A murit în același loc în care soția lui și-a dat ultima suflare, în urma bătăilor încasate acasă

de A.M.P    |    13 Ian 2020   •   11:21
Moarte stranie pentru un bărbat din Iași. A murit în același loc în care soția lui și-a dat ultima suflare, în urma bătăilor încasate acasă Foto: Pixabay

Un bărbat de 52 de ani, din Iaşi, angajat al Spitalului Municipal Paşcani, a fost găsit mort în curtea casei, în acelaşi loc în care ar fi murit şi soţia sa, în urmă cu câţiva ani. Poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă.

Vasile Miron a fost găsit mort în curte, în acelaşi loc în care a fost găsită fără suflare şi soţia sa, acum câţiva ani. Atunci, asupra lui plutea bănuiala că femeia ar fi murit din cauza bătăilor administrate de acesta, însă a scăpat de acuzaţii. 

Polițiștii Secției Rurală Pașcani au fost sesizați despre un incident în satul Heci, comuna Lespezi. Un bărbat era căzut pe treptele casei și nu prezenta semne vitale. Oamenii legii au desfășurat verificări și au constatat că bărbatul, de 52 ani era decedat, informează realitateadeiasi.net.

Se pare că, dintr-un motiv încă necunoscut, bărbatul a alunecat pe prispa casei

Interesant este faptul că pe 7 noiembrie 2013, soția lui Vasile Miron a fost găsită decedată în curtea casei. Bărbatul a fost suspectat atunci că și-ar fi bătut nevasta, dar a scăpat de acuzații.
 

Parteneri
x close