Antena 3 CNN Actualitate Inedit Moartea violentă a tinerei Ioana Țîrlea i-a șocat pe toți. „Auzim la știri că o tânără a căzut de la etaj, oftăm, spunem vai, săraca… Aflăm spre seară că este Ioana”

Moartea violentă a tinerei Ioana Țîrlea i-a șocat pe toți. „Auzim la știri că o tânără a căzut de la etaj, oftăm, spunem vai, săraca… Aflăm spre seară că este Ioana”

Moartea violentă a tinerei Ioana Țîrlea i-a șocat pe toți. „Auzim la știri că o tânără a căzut de la etaj, oftăm, spunem vai, săraca… Aflăm spre seară că este Ioana”
Sursa foto: Foto: Facebook/Ioana Tirlea
27 Oct 2019   •   13:52

Moartea violentă a medicului veterinar Ioana Țîrlea a căzut ca un trăsnet pentru cei care o cunoșteau.

Reprezentanții unui ONG extrem de cunoscut pentru implicarea în salvarea animalelor au postat pe pagina de Facebook un mesaj își exprimă surprinderea și durerea cu care au primit vestea morții Ioanei. 

„Eram dimineață în bucătărie cu Elena și auzim la știri faptul că o tânără din București a căzut azi-noapte de la etajul 6 și că a decedat. Oftăm, spunem vai săraca… Aflăm spre seară că este Ioana, Ioana pe care o cunoșteam de la Brains & Bones, acea minunată fată cu care am colaborat și cu care ne conversam des. Nu credem că este adevărat!!!! Dumnezeu să te aibă în pază, Ioana!!!!”, este postarea publicată pe pagina de Facebook a Kola Kariola, cunoscuta asociație de protecție a animalelor.

Ioana Țîrlea avea 29 de ani și a fost găsită moartă, complet dezbrăcată în fața unui bloc din București, după ce ar fi căzut de la etaj. Fata era medic veterinar și locuia cu chirie în blocul lângă care a fost găsită, pe Șoseaua Vitan-Bârzești din București.

Citește și:

Ultima postare online a medicului care s-a aruncat de la etaj. Ioana avea numai 29 de ani

Ea este tânăra găsită moartă și dezbrăcată complet, după ce a căzut de la etajul unui bloc din București - Ioana era medic veterinar

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close