Antena 3 Actualitate Inedit Un model belgian riscă ani grei de închisoare după ce a pozat nud în mai multe locuri sfinte

Un model belgian riscă ani grei de închisoare după ce a pozat nud în mai multe locuri sfinte

de Georgiana Adam    |    25 Feb 2021   •   14:22
Un model belgian riscă ani grei de închisoare după ce a pozat nud în mai multe locuri sfinte Galerie foto (4) browsedesk.com

Modelul belgian Marisa Papen riscă să petreacă următorii şapte ani în închisoare, după ce s-a pozat goală în mai multe locuri sfinte.

Procurorii turci nu au uitat-o pe Marisa Papen, modelul belgian care a pozat nud în mai multe locuri sfinte din Istanbul, printre care și celebra moschee Hagia Sophia.

Mai exact, Marisa Papen şi-a dezgolit trupul în interiorul lăcaşului de cult, unde şi-a arătat părţile intime.

De asemenea, modelul a revoltat autorităţile de la Istanbul după ce a pozat nud deasupra unui steag turcesc.

Tânăra riscă acum până la șapte ani de închisoare, sub acuzația de „simboluri jignitoare ale suveranității statului”, „comportament nemilos” și „obscenitate”.

Lipsită de inhibiţii, tânăra a renunţat la haine şi s-a pozat în costumul Evei şi în alte locuri cu însemnătate religioasă, printre care şi Vatican, Zidul Plângerii din Ierusalim.

Toate aceste apariţii o vor costa scump, iar fotomodelul riscă să îşi petreacă următorii şapte ani în spatele gratiilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close