Antena 3 CNN Actualitate Inedit Moment artistic 100% românesc pe aeroportul din Catania. Elevii români au încins o horă, după ce avionul a întârziat trei ore

Moment artistic 100% românesc pe aeroportul din Catania. Elevii români au încins o horă, după ce avionul a întârziat trei ore

Tineri de la Ansamblul Folcloric "Junii Braşovului", dar şi de la Palatul Copiilor din Deva, au cântat şi au încins o horă în aeroportul din Catania, atunci când au aflat că avionul întârzie trei ore.

de Andreea Gelatu    |    19 Mar 2024   •   11:30

Ansamblul Folcloric "Junii Braşovului" a participat la un festival, în Italia, împreună cu tineri de la Palatul Copiilor din Deva. La întoarcere, avionul a avut întârziere trei ore, aşa că tinerii s-au pus pe cântat în aeroportul din Catania.

Plini de voie bună, tinerii au făcut haz de necaz, însă au făcut, totodată, ceea ce le place lor cel mai mult: au promovat folclorul românesc. Au scos instrumentele din bagaje, au cântat şi au încins o horă spre uimirea celor din aeroport.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu momentul în care tinerii români cântă şi dansează în aeroportul din Catania.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Momentul artistic spontan, 100% românesc, a atras privirile tuturor persoanelor aflate în aeroport, care, desigur, nu au ratat ocazia de a filma.

Videoclipul cu tinerii care cântă şi dansează în mijlocul aeroportului a fost publicat pe reţelele de socializare şi a strâns sute de aprecieri şi comentarii.

"Bravo, copii!", "Minunat, special, ROMÂNESC! Bravo, copii frumoși! Acolo-i și Darius al nostru!", "Super tare!", "Minunat!", sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Atunci când afli că avionul întârzie 3 ore……promovezi în Aeroportul din Catania/Italia, folclorul românesc. ❤️

Publicată de Cobori Gabriela pe Luni, 18 martie 2024

×
Subiecte în articol: aeroport Italia Catania
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close