Antena 3 CNN Actualitate Inedit Moment emoționant la depunerea jurământului militar. O elevă a izbucnit în lacrimi

Moment emoționant la depunerea jurământului militar. O elevă a izbucnit în lacrimi

Moment emoționant la depunerea jurământului militar. O elevă a izbucnit în lacrimi
Sursa foto: Foto: Gherlainfo.ro
11 Noi 2016   •   13:00

 O elevă a Şcolii de Agenţi de Poliţie 'Septimiu Mureşan' din Cluj-Napoca, Mirela Ciorba, a fost cerută în căsătorie, vineri, în cadrul festivităţii de depunere a jurământului de către promoţia din care face parte. 

Mirela Ciorba are 21 de ani, este elevă în anul I la Şcoala de Agenţi de Poliţie 'Septimiu Mureşan' şi a fost cerută în căsătorie de către prietenul ei, agentul Florin Pop, de 23 de ani, fost elev al aceleiaşi şcoli, actualmente lucrător în cadrul Poliţiei Transporturi Cluj. 

Ea era în formaţie, alături de colegii săi, a fost chemată în faţă, iar agentul Florin Pop a îngenuncheat, i-a pus în deget un inel şi a cerut-o în căsătorie. 

Mirela Ciorba a acceptat imediat cererea în căsătorie, în aplauzele celor prezenţi. 

'Am ales acest moment solemn pentru a-mi arăta dragostea faţă de tine. Te iubesc de atâta timp şi vreau să fiu alături de tine pentru tot restul vieţii mele', i-a spus Florin Pop. 

'Sunt foarte emoţionată şi bucuroasă, nu m-am aşteptat deloc la această cerere în căsătorie, pe platoul şcolii. A fost o surpriză foarte plăcută. Legea nu ne permite să lucrăm în acelaşi loc, dar sper să primesc un post în Cluj-Napoca, vom vedea ce va fi peste doi ani', a spus Mirela Ciorba. 

Florin Pop a mai spus că a ales cu grijă momentul cererii în căsătorie, pentru că are mai multe semnificaţii. 

'Fiind fost elev al şcolii, ştiam că este un moment foarte important în cariera şi viaţa ei şi m-am gândit să îi dau o însemnătate şi mai mare din punct de vedere sentimental. Aş vrea ca Dumnezeu să aibă grijă de noi în continuare şi să ne dea tot ce e mai bun. Ne-am decis că, dacă avem aceeaşi carieră, să ne unim şi sufletele, să fim împreună pentru tot restul vieţii', a menţionat Florin Pop. 

Comisarul şef Adrian Marian a spus că evenimentul reprezintă o premieră pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie 'Septmiu Mureşan'. 

'Ne bucurăm că a avut loc un astfel de eveniment fericit, cred că dragostea şi sentimentele de iubire şi familie sunt cele mai înălţătoare şi sperăm ca cei doi tineri să aibă o familie fericită şi să fie un model pentru ceilalţi. Am reuşit să ţinem secret acest moment pentru eleva şcolii noastre şi cred că a fost o surpriză fericită', a spus Adria Marian. 

Printre cei prezenţi la ceremonia de depunere a jurământului militar de către promoţia 2016-2018 s-a numărat şi prefectul Gheorghe Vuşcan. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close