x close

Moment înduioșător la botezul unei fetițe. Preotul Iustin Milu a luat bebelușul care plângea și l-a hrănit cu biberonul, în timp ce-i citea o rugăciune

de A.M.P    |    07 Noi 2019   •   14:49
Moment înduioșător la botezul unei fetițe. Preotul Iustin Milu a luat bebelușul care plângea și l-a hrănit cu biberonul, în timp ce-i citea o rugăciune 482 Foto:Studio Beginnings

Un fotograf a surprins gestul părintesc al unui preot la o slujbă de botez oficiată în biserica Parohiei Podu Olt din apropiere de Hărman, Braşov.

În timpul slujbei de Botez, copiii care urmează să primească această mare Taină a Bisericii pot deveni uneori mai agitaţi pentru că este un mediu diferit faţă de acasă sau, pur şi simplu, pentru că li se face foame.

La fel s-a întâmplat şi la botezul Anei-Maria, însă părintele Iustin Milu a avut o prezenţă de spirit excelentă şi reuşit imediat să o calmeze printr-un gest plin de dragoste, scrie basilica.ro.

„Ce ne-a uimit însă a fost momentul în care, după botezul propriu-zis, la citirea Sfintei Evanghelii, preotul a luat copilul într-o mână și biberonul în cealaltă și nu s-a sfiit să o hrănească pe micuța încreștinată în timp ce-i citea din cele sfinte. Ne-am bucurat să fim acolo, parte din acel moment perfect pe care Ana-Maria va putea să-l descopere peste ani, în fotografiile sale”, se menţionează pe blogul unui studio foto din Braşov.

Preotul Iustin Milu este paroh al comunităţii din Podu Olt începând cu anul 2009.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati