Antena 3 CNN Actualitate Inedit Moment inedit la DNA. Elena Udrea a rămas fără mașină și telefon: "Noroc că mi-am luat portofelul, altfel nu aveam nici bani de taxi"

Moment inedit la DNA. Elena Udrea a rămas fără mașină și telefon: "Noroc că mi-am luat portofelul, altfel nu aveam nici bani de taxi"

Moment inedit la DNA. Elena Udrea a rămas fără mașină și telefon: "Noroc că mi-am luat portofelul, altfel nu aveam nici bani de taxi"
16 Noi 2016   •   12:59

Elena Udrea și Ioana Băsescu s-au prezentat, miercuri dimineață, la sediul DNA, unde au fost informate că li s-a prelungit măsura controlului judiciar în dosarul în care procurorii cercetează infracţiuni săvârşite în campania electorală din 2009.

”Nicio zi fără DNA. Mă aștept să fiu trimisă în judecată ca să mă intimideze și să mă retrag din politică și ca să îl afecteze și pe Traian Băsescu, fiind un dosar din campania din 2009”, a spus Elena Udrea, la sosirea la DNA.

La ieșirea din DNA, însă, Elena Udrea a trecut printr-un moment inedit, după cum chiar ea recunoaște, pe contul ei de Facebook.

“Doar ca am ramas fara masina la plecare, asa ca jurnalistii au fost extrem de amabili si mi-au chemat un taxi. Ca nici telefon nu aveam cu mine”, scrie Udrea, pe Facebook.

Elena Udrea a fost ajutată de jurnaliști, care au chemat un taxi pentru ea.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close