Momente șocante într-un metrou! Călătorii au auzit zgomote ciudate, iar când s-au uitat în sus, au avut un adevărat șoc. Ce a urmat este uluitor. Cineva a avut curaj să înregistreze totul (VIDEO)

23 Noi 2017   •   12:34
Momente șocante într-un metrou! Călătorii au auzit zgomote ciudate, iar când s-au uitat în sus, au avut un adevărat șoc. Ce a urmat este uluitor. Cineva a avut curaj să înregistreze totul (VIDEO) Foto: captura video

Momente șocante într-un metrou. Oamenii au început să audă zgomote ciudate, iar când s-au uitat în sus, au avut un adevărat șoc.

S-au dat cu toții înapoi, cu excepția unui singur tânăr. De sus, atârna un șarpe. Bărbatul l-a apucat de coadă, l-a tras și l-a ucis, după ce l-a dat cu capul de scaunele din metroul indonezian.

Un călător a avut curajul să filmeze momentul. Când metroul a ajuns în stație, reptila a fost dată polițiștilor, care fuseseră chemați să intervină de urgență.

Potrivit anchetatorilor, șarpele a ieșit din ghiozdanul unui călător.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close