Antena 3 Actualitate Inedit Motivul adevărat pentru care trebuie să pui mereu gheață în whisky

Motivul adevărat pentru care trebuie să pui mereu gheață în whisky

de S.T.    |    21 Sep 2017   •   18:40
Motivul adevărat pentru care trebuie să pui mereu gheață în whisky
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Lukas Gladki

Gustul unui pahar de whisky triplu sec poate fi îmbunătăţit.

O echipă de cercetători suedezi a scos la iveală faptul că apa este ceea ce trebuie într-un pahar de whisky pentru a-i sublinia gustul uşor afumat.  

Guaiacolul este substanţa responsabilă pentru aroma afumată din alimente şi băuturi, iar apa o ajută să se intensifice, scrie gustarte.ro.

Citiți și:

Care e diferenţa dintre whiskey şi whisky? Nu e o greșeală de scriere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close