Antena 3 CNN Actualitate Inedit Motivul adevărat pentru care trebuie să pui mereu gheață în whisky

Motivul adevărat pentru care trebuie să pui mereu gheață în whisky

Motivul adevărat pentru care trebuie să pui mereu gheață în whisky
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Lukas Gladki
de S.T.    |    21 Sep 2017   •   18:40

Gustul unui pahar de whisky triplu sec poate fi îmbunătăţit.

O echipă de cercetători suedezi a scos la iveală faptul că apa este ceea ce trebuie într-un pahar de whisky pentru a-i sublinia gustul uşor afumat.  

Guaiacolul este substanţa responsabilă pentru aroma afumată din alimente şi băuturi, iar apa o ajută să se intensifice, scrie gustarte.ro.

Citiți și:

Care e diferenţa dintre whiskey şi whisky? Nu e o greșeală de scriere

×
Subiecte în articol: gheata
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close