Antena 3 CNN Actualitate Inedit Motivul halucinant pentru care o adolescentă i-a planificat asasinarea celei mai bune prietene. „Nici în filme nu vezi așa ceva”

Motivul halucinant pentru care o adolescentă i-a planificat asasinarea celei mai bune prietene. „Nici în filme nu vezi așa ceva”

Motivul halucinant pentru care o adolescentă i-a planificat asasinarea celei mai bune prietene. „Nici în filme nu vezi așa ceva”
19 Iun 2019   •   10:35

O adolescentă i-a planificat asasinarea cele mai bune prietene pentru un motiv absolut șocant. Aceasta a fost la rândul ei victima unui plan mârșav. 

Tânăra de 18 ani a  fost inculpată pentru că a organizat asasinarea 'cele mai bune sale prietene', după ce un tânăr cu care intrase în legătură pe internet i-a promis 9 milioane de dolari pentru o crimă, transmite AFP. 

Potrivit anchetatorilor, Denali Brehmer, rezidentă în Alaska, a fost recrutată pentru a-şi ucide prietena de către Darin Schilmiller, în vârstă de 21 de ani. 

Tânărul, care locuieşte în statul Indiana, la mii de kilometri, se dădea drept milionar pe reţelele sociale şi a intrat într-o relaţie online cu adolescenta, sub o identitate falsă şi numele de 'Tyler'. 

Potrivit actului de inculpare, cei doi au discutat despre a viola şi ucide pe cineva în Alaska, iar Darin Schilmiller a promis cel puţin 9 milioane de dolari pentru fotografii sau filmări ale crimei. 

Denali Brehmer a început ulterior să recruteze patru prieteni drept complici, iar micul grup a ales-o ca ţintă pe Cynthia Hoffman, de 19 ani, suferindă de tulburări mintale. 

Tatăl victimei afirmă că aceasta avea vârsta mintală a unui copil de 12 ani şi o considera pe Denali Brehmer drept 'prietena sa cea mai bună'. 

La data de 2 iunie, Cynthia Hoffman a fost legată cu bandă adezivă şi împuşcată cu un glonţ în ceafă, după care a fost aruncată într-un râu la nord-est de oraşul Anchorage, arată un comunicat al Departamentului Justiţiei din Alaska. 

Trupul fetei a fost găsit două zile mai târziu. 

Conform poliţiei, victima a fost ademenită de Denali Brehmer şi Kayden McIntosh, un adolescent de 16 ani, sub pretextul unei plimbări pe malul râului. 

McIntosh este acuzat că a ucis-o pe fată cu o armă care îi aparţinea lui Denali Brehmer şi că s-a debarasat de cadavru. 

În timpul macabrei fapte, Denali Brehmer comunica permanent cu Darin Schilmiller, trimiţându-i 'pe Snapchat fotografii şi înregistrări video cu Hoffman legată, apoi ale cadavrului', precizează acuzarea. 

Brehmer şi McIntosh au fost inculpaţi amândoi pentru omor. Pretinsul milionar a fost la rândul lui arestat, la fel şi alţi trei minori suspectaţi de complicitate la plănuirea sau executarea asasinatului. 

Schilmiller şi Brehmer au mai fost inculpaţi marţi pentru acte de pedofilie comise de aceasta din urmă, tot la cererea lui Darin Schilmiller, împotriva unor minori de 8, 9 şi 15 ani. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: adolescenta crima America internet AFP
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close