Antena 3 CNN Actualitate Inedit Motivul incredibil pentru care un bărbat din Iași a fost condamnat la trei ani de închisoare

Motivul incredibil pentru care un bărbat din Iași a fost condamnat la trei ani de închisoare

Motivul incredibil pentru care un bărbat din Iași a fost condamnat la trei ani de închisoare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Oct 2018   •   13:02

Motivul incredibil pentru care un bărbat din Iași a fost condamnat la trei ani de închisoare. Moldoveanul a fost găsit vinovat pentru că a furat anafură.

Bărbatul din Târgu Frumos a fost găsit vinovat de furt, după ce în martie 2018 a spart câteva magazine, de unde a furat anafura-bucățele de pâine sfințită- bani, și alte obiecte de mică valoare. Judecătorii Curții de Apel au menținut sentința de condamnare a primei instanțe și au notat în motivare că nu este clar cum anafura ajunsese la vânzare la magazin, în condițiile în care ea se găsește în biserici pentru a fi distribuită, cel puțin teoretic, în mod gratuit, credincioșilor.

Romulus Constantin Udilă (20 de ani) a fost condamnat la 3 ani de închisoare, însă judecătorii i-au revocat şi o pedeapsă mai veche, el primind în plus încă 127 de zile de detenţie, scrie ziaruldeiasi.ro. Paguba a fost estimată la suma de 2.000 de lei.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close