Antena 3 Actualitate Inedit Motivul pentru care trebuie să pui în frigider un pahar cu apă și o monedă

Motivul pentru care trebuie să pui în frigider un pahar cu apă și o monedă

23 Mar 2018   •   16:40
Motivul pentru care trebuie să pui în frigider un pahar cu apă și o monedă
Sursa foto: Foto: Facebook/ Sheila Pulanco Russell

Sheila Pulanco Russell, o americană a dezvăluit trucul ei magic prin care își poate da seama dacă au avut loc întreruperi de curent.

Ai nevoie de un pahar cu apă pe care îl introduci la congelator până ce apa îngheață. Deasupra apei înghețate pui o monedă de orice fel și lași paharul în continuare în congelator.

La întoarcerea ta acasă verifică unde se află moneda. Dacă se află exact unde ai pus-o sau undeva la mijlocul paharului și apa e încă înghețată, înseamnă că nu au avut loc întreruperi de electricitate. Dacă moneda se află la fundul paharului și apa a înghețat din nou ar trebui să arunci mâncarea pe care o aveai în frigider pentru că au avut loc întreruperi de curent care au afectat capacitatea frigiderului de păstrare a prospețimii alimentelor.

Metoda femeii este una sigură. Dacă moneda a ajuns pe fundul paharului înseamnă că frigiderul nu a primit curent mai mult de 48 de ore.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close