Antena 3 CNN Actualitate Inedit Motivul scandalos pentru care o tânără de 25 de ani a fost obligată să facă un test de sarcină înainte de a se urca în avion. „A fost umilitor!”

Motivul scandalos pentru care o tânără de 25 de ani a fost obligată să facă un test de sarcină înainte de a se urca în avion. „A fost umilitor!”

Situație scandaloasă la o companie aeriană din Hong Kong, care i-a cerut unei tinere să facă un test de sarcină înainte de a se îmbarca la bordul unei aeronave cu destinația Insula Saipan.

Motivul scandalos pentru care o tânără de 25 de ani a fost obligată să facă un test de sarcină înainte de a se urca în avion. „A fost umilitor!”
Sursa foto: Foto: Pixabay
17 Ian 2020   •   15:55

Midori Nishida, în vârstă de 25 de ani, din Japonia, se pregătea să se îmbarce într-o aeronavă a companiei Hong Kong Express, de pe ruta Hong Kong- Saipan, când un membru al echipajului i-a cerut să facă un test de sarcină pentru a dovedi că nu este însărcinată, scrie The Telegraph.

Tânăra s-a simțit extrem de umilită și a cerut explicații de la reprezentanții companiei. Ulterior, compania și-a cerut scuze pentru incident și a anunțat că va revizui această masură de precauție.

Potrivit sursei citate, Saipan a devenit o destinație extrem de populară pentru femeile gravide care vor să dea naștere unor copii cu cetățenie americană.

În 2018, numărul copiiilor născuți de către turiste a depășit numărul copiiilor născuți de către localnicele din Saipan.

Saipan este a doua cea mai mare insulă din arhipelagul Marianelor, acoperind o suprafaţă de 115 km.
 

×
Subiecte în articol: test de sarcina insula Saipan
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close