Antena 3 CNN Actualitate Inedit Motivul tulburător pentru care o tânără și-a tăiat rochia de mireasă, imediat după nuntă

Motivul tulburător pentru care o tânără și-a tăiat rochia de mireasă, imediat după nuntă

Motivul tulburător pentru care o tânără și-a tăiat rochia de mireasă, imediat după nuntă
Sursa foto: Foto: FAcebook/Hayley Parker/metro.co.uk
17 Oct 2017   •   12:27

Rochia de mireasă este deosebit de importantă pentru orice femeie, chiar și după ceremonia căsătoriei, motiv pentru care multe dintre acestea resping trendul: „Trash the dress”.

Însă o tânără din Marea Britanie i-a surprins pe toți atunci când a decis să-și taie rochia de mireasă, imediat după nuntă. Totul pentru un scop nobil, scrie metro.co.uk.

Hayley Parker și-a donat rochia de mireasă unei asociații caritabile care a folosit materialul pentru a croi rochițe cu care au îmbrăcat 16 bebeluși prematuri care nu au supraviețuit.

Gestul tinerei are în spate, însă, o poveste tragică. Hayley a pierdut o sarcină în urmă cu mai mulți ani, la 14 săptămâni, iar medicii i-au spus atunci că nu va putea deveni niciodată mamă.

“De când mi-am pierdut copilul, mi-am dorit să ajut alți părinți. Am aflat apoi de această organizație de caritate, după ce sora unei prietene a pierdut și ea un copil, așa că de atunci am știut ce vreau să fac cu rochia mea de mireasă”, a spus Hayley.
 

×
Subiecte în articol: rochie de mireasã nunta
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close