Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ţara noastră ascunde fenomene inexplicabile! În Munţii Piatra Craiului ar fi o poartă către o altă dimensiune

Ţara noastră ascunde fenomene inexplicabile! În Munţii Piatra Craiului ar fi o poartă către o altă dimensiune

Ţara noastră ascunde fenomene inexplicabile! În Munţii Piatra Craiului ar fi o poartă către o altă dimensiune
de S.T.    |    23 Noi 2015   •   23:19

Ţara noastră are numeroase locuri de o frumuseţe aparte, însă extrem de misterioase. Locuri care te fascinează prin peisajele desprinse parcă din basm cât şi prin numeroase poveşti şi legende incredibile, scrie antenastars.ro.

Se pare că munţii Bucegi ar fi presăraţi de locuri misterioase şi zone încărcate energetic unde oamenii resimt simptome stranii. Se vorbeşte despre faptul că aici există portaluri prin care oamenii dispar şi apoi apar în alte locuri şi că aceşti munţi sunt traversate de zeci de tuneluri subterane de zeci de kilometri.

Tot în munţii Bucegi se mai spune că există locuri în care oamenii se vindecă miraculos datorită "apei vii" şi a gurilor de rai. Unul dintre aceste locuri ar fi pe un drum forestier care leagă Buşteniul de Gura Diham, acolo unde existenţa unor pietre ciudate care seamănă cu nişte lespezi funerare dă naştere unor fenomene care nu pot fi explicate.

Mai multe, pe antenastars.ro.

×
Subiecte în articol: muntii bucegi
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close