Antena 3 CNN Actualitate Inedit Acrobație la nivel înalt. Francezul Nathan Paulin s-a culcat pe coarda întinsă la 70 de metri înălțime, între Turnul Eiffel și Piața Trocadero

Acrobație la nivel înalt. Francezul Nathan Paulin s-a culcat pe coarda întinsă la 70 de metri înălțime, între Turnul Eiffel și Piața Trocadero

Acrobatul Nathan Paulin a smuls aplauze celor aflați la baza Turnului Eiffel, după o traversare reușită, pe coardă, a distanței dintre emblematicul monument și Piața Trocadero.

Acrobație la nivel înalt. Francezul Nathan Paulin s-a culcat pe coarda întinsă la 70 de metri înălțime, între Turnul Eiffel și Piața Trocadero
de Adrian Iclozan    |    19 Sep 2021   •   14:02

Paulin a parcurs în aproximativ o jumătate de oră o distanță de 670 de metri, pe o coardă suspendată la 70 de metri deasupra solului.

"E minunat să pleci de pe Turnul Eiffel. În timpul traversării nici nu mi-am dat seama. Nu mi-e teamă de înălțime", a spus el.

La un moment dat, Paulin s-a așezat și s-a întins pe coardă, înainte de a ajunge la Teatrul Chaillot, punctul final al acrobației sale.

Paulin a fost tot timpul asigurat cu un cablu legat la coarda pe care o traversa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pentru acrobația de sâmbătă, Paulin s-a pregătit timp de patru ani și a trebuit să-și învingă și frica de înălțimi, din copilărie.

În 2019, acrobatul francez a realizat o altă performanță spectaculoasă, traversând pe coardă o distanță de 510 metri la 150 de metri înălțime, între doi zgârie-nori din districtul parizian La Defense.

 

 

×
Subiecte în articol: Nathan Paulin Turnul Eiffel
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close