Antena 3 CNN Actualitate Inedit Niciodată să nu faci asta cu verigheta dacă vrei să ai o căsnicie fericită

Niciodată să nu faci asta cu verigheta dacă vrei să ai o căsnicie fericită

Niciodată să nu faci asta cu verigheta dacă vrei să ai o căsnicie fericită
Sursa foto: Foto: Pexels
23 Noi 2019   •   16:03

Verigheta nu este doar simbolul căsătoriei, ea trebuie să fie simbolul iubirii și al încrederii, al fidelității și al protecției pe care ți-o oferă dragostea soțului. Iată ce să faci și mai ales ce să NU faci cu verigheta, după ce o primești la cununie, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Numeroase tradiții și superstiții te îndeamnă ce să faci cu verigheta când ai probleme în căsnicie, dar mai ales ce să nu faci cu această bijuterie specială, ca să nu atragi ghinionul în familia ta.

Potrivit tradiției, după ce verigheta a fost sfințită și ți-a fost pusă pe deget, nu trebuie să o mai dai jos niciodată. Cu toate acestea, există situații în care ești nevoită să faci acest lucru, fie că degetele s-au îngroșat cu trecerea anilor, fie că te-ai rănit, fie că s-a rupt verigheta. În acest caz, dacă verigheta trebuie reparată sau lărgită, este bine să vorbești din nou cu un preot să te binecuvânteze, după ce o iei de la reparat.

Alte lucruri pe care să nu le faci cu verigheta. Nu trebuie să o scapi pe jos, nu trebuie să o arunci, oricât de supărată și dezamăgită ai fi, dar mai ales nu trebuie să o dai niciodată altcuiva, nici măcar pentru câteva minute. Aduce ghinion și ție, și celeilalte persoane dacă verigheta care ți-a fost hărăzită doar ție este dată cu împrumut. Cu atât mai puțin nu trebuie să o dai cuiva care se laudă că poate face vrăji cu verigheta ta ca să îți meargă mai bine în dragoste.

 

Ai grijă să nu pierzi verigheta. Se crede că pierderea ei anunță divorțul sau pierderea iubirii și o căsnicie nefericită. De aceea, este bine ca verigheta să fie comandată pe mărimea degetului tău ca să nu îți scape niciodată din neatenție.

×
Subiecte în articol: verigheta
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close